Kapcsolat | Oldaltérkép EnglishMagyar

LégmosóA művelet célja az, hogy a felületkezelő üzemből kimenő levegőben a szennyezőanyagok koncentrációja a megengedett határértéket ne lépje túl.

A légmosó berendezés megfelel az elszívott levegő mennyiségének (megfelelő teljesítmény), illetve a levegőben jelenlévő szennyezőanyagok típusának.

A légmosó berendezés az elszívott, szennyezett levegő tisztítására alkalmas.

A berendezés teljes egészében polipropilénből és PVC-ből készült, belsejében pedig speciális betétek vannak elhelyezve. A lemezek között a levegő áthaladva a szennyezőanyag cseppeket elveszti, majd egy ventilátoron keresztül a kéményen távozik.

A rendszerbe kerülő levegőt fúvókákon keresztül folyamatosan mossa a keringetett víz. A lemezek időszakosan tisztításra kerülnek, vízszórással, melyet a beépített szivattyú biztosít. A mosóvíz a cseppleválasztóban lévő túlfolyón keresztül folyamatosan visszafolyik a tartályba. A mosóvíz elszennyeződésének elkerülése céljából rotaméteren ellenőrzött mennyiségben állandóan friss vizet adagolunk. Ennek megfelelő mennyiségű szennyvíz a tartály túlfolyóján a szennyvízkezelőbe távozik

Fő előnyei:

  • a berendezéssel a légszennyező anyagok kibocsátása minimalizálható, a szennyezőanyagok koncentrációja az előírt határérték alatt marad,
  • a berendezés automatikus működésű, nem igényel költséges munkaerőt,
  • a rendelkezésre álló helynek megfelelően vízszintes vagy függőleges elrendezésben is megvalósítható.

Innovatív szempont:

A vevő igényeihez való nagyfokú alkalmazkodás és gyártási rugalmasság, az egyedi igényeknek megfelelő, laboratóriumi vizsgálatokon alapuló előzetes kísérleti háttérrel.

Potenciális felhasználók:

  • Galvanizálási szolgáltatást nyújtó vállalatok
  • Fémmegmunkálási és gépipari vállalkozások, akik saját galvanizáló sorral rendelkeznek.
Nagyobb kép  Nagyobb kép