Kapcsolat | Oldaltérkép EnglishMagyar
]-->

„A Feszo-Trade Kft. fémek felületkezelő tevékenységének kapacitásbővítése új galvánsor beszerzésével” (GINOP-1.2.2.-15-2015-00444)

 

A Feszo-Trade Kft. a folyamatos fejlesztésekben látja piaci fennmaradásának biztosítását, amellyel párhuzamosan természetesen az Európai Unió és Magyarország mindenkor érvényben lévő fejlesztési stratégiájában foglaltaknak meg kell felelnie.

Bár a vállalkozás nem a környezetbarát iparágak köré tartozik, de a cég vezetősége a lehetőségekhez mérten mindig törekszik arra, hogy a legkorszerűbb, csekély környezeti terhelést eredményező technológiákat alkalmazzák tevékenységünk során.

A projekt GINOP-1.2.2-15 pályázati felhívás keretében beszerezni kívánt galvánsor is ezt a szándékot testesíti meg. Amellett, hogy növeli a vállalkozás termelői kapacitását, a lehető legkorszerűbb technológia színvonalat képviseli, amellyel magas megrendelői igényeket is ki tud elégíteni. Egy-egy galvánsor beszerzése nettó 80-150 millió Ft körül mozog, függően a galvánsor kapacitásától és a felületkezelés milyenségétől (pl, nikkelezés, krómozás). Ezeket a berendezéseket hazánkban 3-5 vállalkozás tudja megfelelő színvonalon legyártani és üzembe helyezni.

A Feszo-Trade Kft. jelenlegi és jövőben remélt megrendelői kapacitásoknak a jelen pályázatban nevesített, nikkelező galvánsorra van szüksége, amelynek a megadott árajánlatok alapján számított legkedvezőbb ára 98 millió Ft+Áfa volt. A beszerzett galvánsorral a vállalkozás termelő tevékenységének kapacitása kb. 10-15% al fog nőni. A több méter hosszú és kb. 2 méter széles, berendezés méretéből és műszaki összetettségéből is adódóan (több elemből/modulból áll) ennek helyszínre szállítása, telepítése több szakaszban történt meg, amely egyben lehetőséget adott ütemezett pénzügyi elszámolásra is: Az 1. ütemben a berendezés mechanikus alapegységei (vázszerkezet, kádak stb.) kerültek leszállításra és telepítésre, míg a 2. ütemben a felületkezeléshez szükséges technológia kiépítése és próbaüzem valósult meg.

 

 

Főbb adatok:

- Kedvezményezett neve: FESZO-TRADE Felületvédelmi Szerviz és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

- a projekt címe: „A Feszo-Trade Kft. fémek felületkezelő tevékenységének kapacitásbővítése új galvánsor beszerzésével”

- a szerződött támogatás összege: 44.100.000,-Ft

- a támogatás mértéke (%-ban): 45%

- a projekt tervezett befejezési dátuma: 2017.01.31

- projekt azonosító száma: GINOP-1.2.2-15-2015-00444