Kapcsolat | Oldaltérkép EnglishMagyar
Feszo-Trade Felületvédelmi Szervíz és Kereskedelmi Kft. Ercsi Ipari Parkban található telephelyén új vegyszergyártósor és csarnok építése munkahelymegőrzés és új munkahelyek teremtése mellett (KDOP-1.1.1/C-2009-0023)

A Feszo-Trade Kft. a projekt keretében az Ercsi Ipari park területén található telephelyén egy olyan csarnoképületet épített fel, amelyben a vállalkozás egyik fő tevékenységeként - fémfeldolgozás keretében - a fémek felületkezelését jelentő galvanizálási eljáráshoz szükséges vegyszereket kíván gyártani.

 Cégünk a legyártott vegyszereket felhasználás előtt a csarnokban fogja raktározni, illetve a csarnok egy kisebb szegletében - az alkalmazottak gyártási folyamatok végén történő kulturált, környezetbarát tisztálkodása érdekében - szociális helységeknek biztosít majd megfelelő helyet.

 A telephelybővítés a pályázatban megfogalmazottak szerint 10 új munkavállaló felvételére is biztosít lehetőséget. Ezen vállalás teljesítése nemcsak teljesítendő elvárás, hanem a vállalkozás prosperáló tevékenysége miatt egyben létszükséglet is. Az eredeti határidők szerint 2012.12.31-re vállalt munkaerő létszámnövelés már az idén teljesült, ami bizonyítja cégünk piac erősségét, illetve a projekt hosszú távú fenntarthatóságát.

 A beruházás keretében a csarnoképület felépítésének befejezésére 2011. május 31-én került sor. Jelenleg már csak a használatbavételi eljárás van folyamatban, a projekttel kapcsolatos többi tevékenység befejeződött.