Kapcsolat | Oldaltérkép EnglishMagyarFeszo-Trade Kft.


Cégünk 1982-ben Felületvédelmi Szolgáltató GMK néven alakult galvántechnológiai tervezési tevékenység végzése céljából. Vállalkozásunk eredményes működése folytán,illetve az egyes növekvő piaci igények kielégítésére törekedve szolgáltatási körét 1984-ben bővítette a felületkezelési és galvanizálási tevékenység végzésével. A folyamatosan növekvő megrendelések és a Schlötter GmbH-val kötött kizárólagos képviseleti szerződésünk következtében 1991-ben hoztuk létre a FESZO-TRADE Kft-t. A társaság létrejöttével a galvántechnológia területén nyújtott szolgáltatásaink köre a galvanizáló berendezések gyártásával és forgalmazásával illetve a galvanizáláshoz használatos vegyszerek forgalmazásával bővült. Munkatársaink kiemelkedő ő szaktudásával, az utóbbi 10 év eredményes kutató-fejlesztő munkájával - melyet saját laboratóriumunkban illetve egyetemekkel, kutató-intézetekkel együttműködve végzünk - elértük, hogy gazdaságosan üzemeltethető és komplex galvántechnológiai beruházások kivitelezését tudjuk nyújtani megrendelőink számára. Mindezt a környezetvédelmi előírások maximális figyelembe vételével, a környezeti terhelés minimálisra csökkentésének szándékával valósítjuk meg. Egy éves felkészülés után 2003.12.10 -én sikeres ISO 9001-2000 audit volt cégünknél, így 2004. január elején megkaptuk a hivatalos tanúsító okiratot. 2008 -ban egy éves felkészülés után az ISO 14000 KIR tanúsító okiratot is elnyertük.

Nagyobb kép  Nagyobb kép  Nagyobb kép    

Tevékenység

Cégünk több mint 20 éves tapasztalat birtokában teljes körű szolgáltatást nyújt a galvanizálás, fémfelület-kezelés és a környezetvédelem területén. Jelenlegi és leendő partnereink a következő szolgáltatásokat vehetik igénybe:

Galvanizáló gépsorok tervezése, környezeti hatástanulmányaik elkészítése; Galvanizáló gépsorok gyártása, összeszerelése és beszerelése; Szennyvíztisztító és egyéb környezetvédelmi berendezések gyártása és beszerelése; Utólagos automatizálás, szerviz és karbantartás; A galvanizáláshoz szükséges előkezelő, felületkezelő és utókezelő vegyszerek gyártása és forgalmazásaElnyert díjak, elismerések

Vállalkozásunk 1997-ben, a Hungarokorr kiállításon Nívó díjat nyert egy számítógép-vezérlésű szennyvízkezelő berendezés elkészítésével. Ugyanezen a kiállításon Eszmei díjjal jutalmazták az általunk negyedévente megjelentetett, a galvanizálás újdonságait bemutató kiadvány szerkesztését és kiadását.Képviselt cégek

Cégünk 1992. óta a Schlötter GmbH kizárólagos magyarországi képviselője.
A német vállalkozás a galvanizáláshoz szükséges vegyszereit, alap sóit és kiegészítő berendezéseit forgalmazzuk.
Képviselők: Lambertus Zsolt ügyvezető igazgató, Regős Zoltán műszaki szaktanácsadó.

1997 óta a német Alufinish GmbH kizárólagos képviseletét látjuk el, cégünk az alumínium felületkezeléshez és foszfátozáshoz szükséges termékeit forgalmazza.
Képviselők: Lambertus Zsolt ügyvezető igazgató, Regős Zoltán műszaki szaktanácsadó.

1997 óta képviseljük a német Harter céget Magyarországon, amely különböző teljesítményű iszapszárító berendezéseket gyárt.
Képviselők: Rappaport László műszaki szaktanácsadó, Lambertus Ákos ügyvezető igazgató.

Cégünk 1998 óta képviseli a holland-amerikai Mefiag cég szűrőberendezéseit és a hozzá tartozó alkatrészeket.
Képviselők: Rappaport László műszaki szaktanácsadó, Lambertus Ákos ügyvezető igazgató.

2007-óta a galvanizáló üzemek tervezésénél és telepítésénél használunk olasz levegőhűtésű R.C.V egyenirányítókat.
Képviselők: Rappaport László műszaki szaktanácsadó, Lambertus Ákos ügyvezető igazgató.


A cégek logójára klikkelve meglátogathatja weboldalukat.