Rólunk

Cégünk elődje 1982-ben alakult meg Felületvédelmi Szolgáltató Gmk néven, melynek célja fémfelületkezelő üzemek, berendezések és ipari szennyvízkezelők tervezése volt. 1983-84-ben ez a tevékenység kibővült Ercsiben bérgalvanizálással és Kecskeméten felületkezelő berendezések gyártásával. 1988-ban az addig bérelt ercsi telephelyet megvásároltuk valamint kecskeméti üzemünket új épülettel bővítettük.

A Feszo Trade Kft 1991-ben alakult családi vállalkozásként a Dr. -Ing Max Schlötter GmbH szervíztevékenységére, amit rövid időn belül kiegészítettünk galvántechnikai segédanyagok forgalmazásával. 1997-óta látjuk el az Alufinish GmbH magyarországi képviseletét és forgalmazzuk termékeit.

2001-ben építettük meg az Ercsi Ipari Parkban új telephelyünket, ahol bérgalvanizálást, berendezésgyártást és a kereskedelmi tevékenységünket folytattuk.

2008-óta végzünk speciális galvanizálást a teljesítményelektronika ipar számára. 2022-ben 500 Mio Ft beruházási értékben bővítettük gyártókapacitásunkat új épülettel és gyártóberendezéssel. Így már 4 korszerű gyártósoron 80 fővel végzünk felületkezelést megrendelőnk számára, mely Európa egyik legnagyobb kapacitása a forrasztható nikkelbevonat tekintetében.

Segíthetünk?